Връщане и замяна

Всеки часовник, закупен от нас, подлежи на 7-дневен период на инспекция (освен в случаите, в които противното е изрично посочено). Връщането на часовника в този период се приема само в случай, че същият не е бил носен и е в състояние, неразличимо от това, в което е бил при продажбата. 

В случаи, в които часовникът се продава с допълнителни артикули (кутии, документи и т.н.), то тези артикули също следва да бъдат върнати в състояние, неразличимо от това, в което са били при продажбата.

 

Връщане на закупена стока

Връщането на закупена стока може да се осъществи както на живо на предварително уговорено място в гр. София, така и дистанционно, чрез изпращане по куриер. 

Разходите по връщане на закупена стока са за сметка на клиента и не се
възстановяват. Поради характера на продаваните стоки, препоръчваме услугата за доставка да е застрахована за пълната сума, с възможност за проследяване.

Хронотека ООД не носи отговорност за загубени и/или повредени стоки в процеса на връщане. В такива случаи, Хронотека ООД запазва пълното си право да откаже приемане на върната стока и възстановяване на заплатената сума.

Възстановяване на платена сума

След като върнатия от Вас часовник бъде получен и проверен, купувачът ще получи мейл, потвърждаващ, получаването на пратката.  В 3-дневен срок, Хронотека ООД ще уведоми купувача за съответното одобрение или отказ от възстановяване на заплатената сума. 

Замяна на стока

Поради характера на продаваните стоки, не можем да гарантираме наличност на стоки за замяна. 

 

Нужда от допълнителна информация

При допълнителни въпроси относно връщане и замяна на закупени стоки, не се колебайте да се свържете с нас на help@chronoteka.com.