За Нас

Хронотека

Добре дошли в Хронотека, Вашият доверен партньор за луксозни часовници и бижута.

Репутацията си градим на доверие и експертиза. Като специалисти с дългогодишен опит, предлагаме богата колекция от изискани часовници, които ще впечатлят и най-взискателните фенове на часовникарското изкуство. Също така се стремим да поддържаме и колекция от бижута, достойни и за най-изисканите представители на нежния пол.

Два от основните ни принципи са честността и конкурентните цени – както при продажби, така и при покупки на часовници. Независимо дали търсите да продадете своя часовник, да добавите нов часовник или бижу към своята богата колекция, или пък тепърва да навлезете в този вълнуващ свят, купувайки първия си аксесоар от висок клас, ние ще осигурим богат избор, подобаващо отношение и конкурентни цени.

Използваните на сайта търговски марки и наименования са притежание на техните собственици. Хронотека ООД не е официален представител на търговските марки и употребата им на сайта е с илюстративна цел.

Нашата история

Хронотека се роди от нашата любов към часовникарското изкуство и от желанието ни да създадем надеждна платформа, в която хора, споделящи нашата страст, да могат да задоволяват своите желания.

Нашето пътешествие започна в най-големия български форум за часовници, Стрелки. Там ние открихме динамичната общност на феновете на часовникарското изкуство в България. Чрез нашите взаимодействия и споделената ни страст, ние осъзнахме необходимостта от надежден и прозрачен търговец на часовници на пазара.

Подкрепени от тази визия, създадохме Хронотека. За да осигурим спокойствието и сигурността на нашите клиенти, ние удостоверяваме, че всеки един часовник, който продаваме, е оригинален и в отлично техническо състояние. С фокус върху изключителното обслужване на клиенти, богатия избор от часовници и честните цени, бързо придобихме признанието на нашите клиенти. С течение на времето, осъзнахме нуждата от повече предложения за дамите, и така започнахме да предлагаме и висококачествени бижута с благородни метали и камъни от реномирани брандове.

Намерете своя нов часовник

В Хронотека се гордеем с обширната си колекция от луксозни часовници, които са готови да задоволят разнообразни вкусове и предпочитания. Независимо дали сте опитен колекционер, ценител, или пък купувате първия си часовник, ние вярваме, че някой от нашите модели успешно ще допълни Вашия стил и ще увеличи колекцията Ви.

В нашия асортимент ще намерите известни марки като Rolex, Omega, Audemars Piguet, Vacheron Constantin и много други. От класически и вечни модели до авангардни и лимитирани издания, подбираме всеки часовник с изключително внимание, осигурявайки че той отговаря на високите ни стандарти за качество и вид.

За да улесним сделката, винаги сме готови да разгледаме предложения за бартер и да предложим адекватна оценка на Вашия часовник.

Зарадвайте близък човек (или пък себе си) с ново бижу

Какъв по-хубав подарък от едно класно бижу? Бижутата, които ние предлагаме, са оригинални от брандове с богата и дълга история. Винаги настояваме те да са нови и от висок клас, направени с благородни метали и благородни камъни, така че да задоволят и най-капризния вкус!

В нашия асортимент ще намерите известни марки като Chopard, Gucci, Bucherer, Roberto Coin, Damiani и много други. Стараем се винаги да поддържаме наличности от различни видове бижутерия като пръстени, гривни, обеци и колиета – както класически модели, така и по-екстравагантни такива. Закупувайки бижу от нас, Вие можете да сте сигурни в неговия произход и качество.

Физически срещи – персонализирано обслужване в удобно за вас време и място

Ние разбираме стойността на личните връзки и взаимодействията лице в лице. Ако сте харесали някой от продуктите, които предлагаме, не се колебайте да се свържете с нас –  нашият екип с удоволствие ще организира среща с вас на удобно за вас място в София.

Вярваме, че доверието е основата на всяка успешна трансакция, поради което отдаваме приоритет на прозрачността и сигурността във всички наши взаимодействия. Ако търсите да продадете вашия часовник, нашите експерти ще го прегледат внимателно, ще оценят неговото състояние и ще Ви предложат справедлива и конкурентна цена. Можете да бъдете сигурни, че чрез Хронотека Вие избирате надежден партньор, посветен на предоставянето на изключително обслужване и граденето на дългосрочни връзки.